קראו בהרחבה
האם נתן את כהני דתנו למשול בנו? לא! האמונה היא אמנם הקשר המאחד אותנו; אולם חפשים אנחנו בכח החכמות והמדעים. ועל כן נפר כל תחבולות כהנינו אשר יאמרו למשול עלינו, כי נדע לכלא אותם בבתי מקדשי אל, כאשר נדע לאצור גם חיל צבאנו בבתי החילות... נכבדים יהיו בעינינו... אך בהנהגת עניני המדינה אין להם כל עסק, לבל יביאו בה מבוכה מבית ומחוץ בנימין זאב הרצל לכל הציטוטים »
האם נתן את כהני דתנו למשול בנו? לא! האמונה היא אמנם הקשר המאחד אותנו; אולם חפשים אנחנו בכח החכמות והמדעים. ועל כן נפר כל תחבולות כהנינו אשר יאמרו למשול עלינו, כי נדע לכלא אותם בבתי מקדשי אל, כאשר נדע לאצור גם חיל צבאנו בבתי החילות... נכבדים יהיו בעינינו... אך בהנהגת עניני המדינה אין להם כל עסק, לבל יביאו בה מבוכה מבית ומחוץ
בנימין זאב הרצל
לכל הציטוטים »
גלעד קריב, 09.01.2018"הארץ"
אפרת שפירא-רוזנברג, 02.12.2017"ישראל היום"
בתיה כהנא-דרור, 01.03.2017"הארץ"
שגיא אגמון, 02.01.2018"TheMarker"
16/07/2013 12:25
כרוז שכותרתו "מבצע חרדקירי" קורא "לקיים בהידור ובמסירות נפש קנאת פנחס של ויקח רמח בידו". מספרי הטלפון בכרוז מובילים לארגון חרדי בשם "מבצר – המרכז להגנה מבעיות הגיוס". מנכ"ל חדו"ש, הרב רגב: "מי שמסית להרוג חיילים הוא טרוריסט לכל דבר וכך יש לנהוג בו"
15/07/2013 17:32
פשקווילים שפורסמו בירושלים קוראים לבצע בחיילים החרדים חרקירי "עד אשר ייתמו מחטיאי הרבים". מספרי הטלפון המופיעים על גביהם מפנים למשיבון "המרכז להגנה מבעיות גיוס"
15/07/2013 17:21
תחת הכותרת "מבצע חרדקירי" נכתב בפשקעוויל כי "החרד"קים" הם שלוחיו של "שלטון הרשע", אחד ממספרי הטלפון מוביל למוקד הסברה הפועל נגד "סכנת הגיוס". עמותת חדו"ש הגישה תלונה במשטרה.
15/07/2013 17:10
נייר עמדה שחיבר סמנכ"ל חדו"ש, שחר אילן, הועבר לחברי הכנסת. בדו"ח מפורטות כל הבעיות בהצעת החוק שגיבשה ועדת פרי
15/07/2013 17:01
נייר עמדה שחיבר סמנכ"ל חדו"ש, שחר אילן, קובע כי מדובר ב"חוק שוויון בנטל ללא שוויון בנטל". מנכ"ל חדו"ש, הרב אורי רגב: "על חברי הכנסת מוטלת האחריות לתקן את החוק כדי למנוע החמצת ההזדמנות ההיסטורית"
15/07/2013 12:48
מנכ"ל חדו"ש קרא לקואליציה "לא לסגת מהתוכנית להחזיר את תקציב הישיבות לממדיו הטבעיים"
15/07/2013 07:18
גובר הלחץ על האוצר לגבש מתווה מדורג לקיצוץ בקצבאות הילדים ולאי קיצוץ בישיבות. מנכ"ל עמותת חדו"ש קרא לקואליציה "לא לסגת מהתוכנית להחזיר את תקציב הישיבות לממדיו הטבעיים".
12/07/2013 14:10
עד כה היה הבן אברהם המועמד המועדף על הרב עובדיה, אבל לאחר שנפתחה נגדו חקירת משטרה שינה מנהיג ש"ס את דעתו
12/07/2013 13:59
שני חרדים שתקפו שוטרים שבאו לחלץ חייל במאה שערים מואשמים בתקיפת שוטר בנסיבות מחמירות, הפרעה לשוטר בשעת מילוי תפקידו והתפרעות
11/07/2013 22:13
הפרקליטות טוענת: גיוס תלמידי הישיבות אינו עולה בקנה אחד עם החוק המיועד להביא לגיוס חרדים. מנכ"ל חדו"ש, הרב רגב: "זאת עוד הוכחה שמדובר בחוק שוויון בנטל ללא שוויון בנטל"